Mosók, darálók

Gyümölcsmosás


   →   Magozók-/passzírozók
   →   Víznyomásos prések, csomagprések, kosárprések, szalagprések
   →   Elektromos és kompakt pasztörizálók
   →   Palack- és ban-in-box töltőgépek

 

A zöldségek, gyümölcsök darálása előtt szükséges a megfelelő mosás, tisztítás. A kegkíválóbb zöldség-, gyümölcsleveket a friss, egészséges, minden szennyeződéstől mentes zöldségből, gyümölcsből készíthetjük.

A megfelelő állagú gyümölcscefre készítéshez többféle darálót kínálunk. Létezik késes rendszerű gyümölcsdaráló illetve olyan úgynevezett kalapácsos rendszerű gyümölcsdaráló, amivel a gyümölcscefre állaga a cserélhető rostáknak köszönhetően szabályozható, variálható. Az utóbbi típus a különböző keménységű zöldségek darálására, aprítására is használható.

 

VORAN FERDE FELHORDÁSÚ MOSÓK

Voran ferde felhordású mosók darálóval és nélküle

A mosó-/daráló berendezés egy válogató rostás mosótartályból és egy liftből áll. A rozsdamentes keretszerkezet szállítókerekekre van szerelve. A beépített szállítólánc élelmiszeripari műanyagból készül.

ELŐNYÖK

 

VORAN MOSÓ- ÉS DARÁLÓBERENDEZÉSEK

Voran mosó és darálóberendezések

Ez a mosó-/daráló berendezés áll egy mosótartályból és egy merőlegesen ráépített csigás liftből illetve a darálóból. Ezek speciálisan a szalagpréshez vagy hidraulikus csomagpréshez alkalmazhatóak. Ha a gyümölcsöt nem kell darálni, hanem csak mosni és szállítani, akkor a WA LC típusra épített darálót le lehet szerelni. (típus WA LC solo).

Standard a WA LC és WAR 65 típusoknál

 

SPEIDEL ALMADARÁLÓ

Speidel almadaráló

 

EGYSZERŰ HASZNÁLAT
A darálót mindössze egy szabványos 230 Voltos hálózatra kell csatlakoztatni. A nagy garat alkalmas arra, hogy a gyümölcsöt közvetlenül a ládából öntve adagoljuk, így biztosítva az akár 
1000 kg/h-s teljesítményt. Tisztítása egyszerű, a speciális élelmiszerálló műanyagokat és a rozsdamentes alkatrészeket vízsugárral tisztíthatjuk meg.

ELŐNYÖK

 

VORAN DARÁLÓK, APRÍTÓ

Voran darálók, aprítók

Minden préselési módszer (kosárprés / csomagprés / szalagprés) megkövetel a préselni kívánt gyümölcs függvényében egy bizonyos cefreminőséget finomság és struktúra vonatkozásában.

Megkülönböztetjük a következő darálási elveket, melyet garantálják a préselni kívánt gyümölcs magkíméletes feldolgozását.