→ Mosók, darálók
→ Víznyomásos prések, csomagprések, kosárprések, szalagprések
→ Elektromos és kompakt pasztörizálók
→ Palack- és ban-in-box töltőgépek
A csonthéjas gyümölcsök feldolgozása szinte minden esetben a magozással kezdődik. Különböző perforációjú rosták választhatók a különböző méretű csonthéjas gyümölcsökhöz. Magozás nélkül a préselés a legtöbb gyümölcsnél kivitelezhetetlen (kivétel a meggy, de ennek préselése is különleges figyelmet igényel magozás nélkül). Az általunk forgalmazott gyümölcsmagozók a gyümölcscefrét és a magot teljesen különválogatják.
VORAN MAGOZÓ- PASSZÍROZÓK
Az optimális cefre-/ aroma eléréséért pálinkafőzdéknek illetve homogén magmentes cefre kinyeréséért feldolgozó üzemeknek.
A nyers gyümölcsöt a standard ládáknak kialakított betöltő tölcsérbe betöltik és egy központi csiga adagolja a rotor gumilapjainak a gyümölcsöt. Azok forgatják a betöltött gyümölcsöt kíméletesen a beépített, ékszíjjal hajtott szűrődobon keresztül. Az így kipasszírozott cefre a szűrődobon keresztül a cefrekádba folyik a cefrekidobó-csatlakozóhoz DN 65.
A kimagozott magokat a szűrődobban folyamatosan hátra a magkidobó nyíláshoz szállítja és onnan egy tartályba dobja. A levehető központi fedél és az egyszerű rosta kivétel és csere lehetővé teszi a gyors tényleges közbenső- és végső tisztítást.
Rotor: