Irányított erjesztés

 

Tudta, hogy az elmúlt évtizedek szőlészeti és borászati fejlesztései közül a terméskorlátozás és az irányított erjesztés gyakorolta a legnagyobb hatást a világ borízlésére?

Ön is szeretne üde, friss, karakteres elsődleges illat és ízjegyekkel bíró borokat készíteni? A reduktív technológia egyik alapja, a gyors és hatékony hűtéstechnológia ma már nem csupán a nagy pincészetek „drága játékszere”.
Ismerje meg kompakt, mobil hűtő vagy hűtő-fűtő berendezéseinket, kis borászatoknak is elérhető áron.

 

A reduktív borkészítés páratlan lehetőséget kínál a borászok számára. 

A reduktív technológiával készített bor megőrzi az elsődleges illat- és zamatanyagokat, a fogyasztók számára vonzó, friss és karakteres tételek kerülhetnek a palackba.

 

A technológiának viszont fontos szabályai és lényeges feltételei vannak:

 

Ehhez kínálunk akár kisebb mennyiségek esetén is költséghatékony megoldást!

 


A 100 és 300 hl hűtésére alkalmas berendezések korszerű, kompakt felépítésűek.

Gyári kivitelben rendelkeznek 2-4 vagy akár 8 tartály hűtéséhez szükséges szettel:


Az sem jelent problémát, ha nem rendelkezik hűtőköpenyes koracél tartályokkal!

Magas minőséget képviselő hűtőlapjaink vagy SIMPLEX flexibilis hűtőcsöveink segítségével a fahordókban, hagyományos koracél vagy műanyag tartályokban lévő must/bor is rövid idő alatt a kívánt hőmérsékletre hűthető.

Kollégáink könnyedén beépítik Önnek meglévő rozsdamentes tartályába, felső vagy akár oldalsó kivezetéssel.

Kérje egyedi ajánlatunkat!