Liquosystems tartályhűtés

Liquosystems tartályhűtés

 

LIQUOSYSTEMS - AQUASNAP HŰTŐGÉPEK
AQUASNAP HŰTŐGÉPEK I 8 - 13 kW / 17 kW - 33 kW / 39 - 80 kW
AQUASNAP PLUS HŐSZIVATTYÚS FOLYADÉKHŰTŐK I 3 - 14 kW / 16 - 33 kW

Liquosystems Aquasnap hűtőgépek

Ez az új generációs hűtő berendezés, a legújabb technológiai újdonságokat ötvözi, úgymint beépített hydronik modul szivattyúval és tágulási tartállyal. Különösen halk működés, távszabályzóval, automata ventilátor sebesség szabályozással, energiatakarékos üzemelés.

 

LIQUOSYSTEMS TEREMHŰTŐK
IDROFAN 129 - 550 m³
IDROFAN PLUS I 127 - 495 m³

Liquosystems Idrofan teremhűtő

Rendkívül sokoldalú a felhasználási terület szempontjából, borospincék, termek, palacktárolók és akár irodák hűtésére és fűtésére használható. Rendkívül keskeny, kevés helyet foglal, akár a falra, vagy a plafonra szerelik fel, harmónikusan illeszkedik a környezethez. Alacsony energiafelhasználással, rendkívül halk ventilátorral működik.

 

 

LIQUOSYSTEMS NAGYTELJESÍTMÉNYŰ TEREMHŰTŐK
IDROSTREAM I 500 - 3000 m³

Liquosystems Idrostream nagyteljesítményű teremhűtő

Nagyteljesítményű falra-/vagy plafonra szerelhető berendezések optimális felhasználsi területük, a palackátolók, vagy tartály tároló helységek hűtése. Kis felületen nagy hőfelvevő képőessége, jó hatásfoka, rendkívül jó ár-érték (kW-ár) arány, nagy légmennyiséget juttat el távolra is.

 

 

LIQUOSYSTEMS HŰTŐBORDÁK
25 - 200 hl

Liquosystems hűtőbordák

 

A hűtőbordák a tároló tartályokban többféleképpen is elhelyzhetők, behegeszthetők függőlegesen, vízszintesen vagy akár belógathatók, rögzíthetők a tartályfedélhez is. Az elektropolírozott rozsdamentes acél felület a hűtőborda felületén megakadályozza a borkő lerakódását és megkönnyíti tisztítását.

 

 

LIQUOSYSTEMS SIMPLEX FLEXI HŰTŐCSÖVEK
10-50 hl

Liquosystems Simplex flexibilis hűtőcsövek

A SIMPLEX egy formailag alakítható flexibilis hűtőcső, folyadékok gyors lehűtésére. A gyorscsatlakozókra könnyedén ráköthető a hűtőfolyadék. Egy adapterrel a TOPFLOW kiömlő CO2 gáz szenzor és szabályozó egységgel is összeilleszthető. Tökéletes kiegészítője lehet az iFERM SOLO egyedi szabályozó egységéhez is.

 

 

LIQUOSYSTEMS ECO FERM ES ECO THERM TARTÁLYVEZÉRLŐ ÉS DIGITÁLIS HŐMÉRŐ

Liquosystems Tartályvezérlő és digitális hőmérő

Az ECO Therm egy digitális hőmérő, mely nem igényel külön áramforrást, elemről működik, az LCD-kijelző.

Az ECO Ferm digitális kijelzőjén két értéket láthatunk, az aktuális és a kívánt hőmérsékleteket. A kis borászatok számára is elérhető ára mellett, könnyű haszálata, precíz működése miatt a nagyobb pincészetek által is keresett termék.