78. OMÉK, Hungexpo, 2017. szeptember 20-24.

Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár

Rengeteg gyümölcsfeldolgozó géppel, új technológiával készülünk az OMÉKRA. Látogasson el standunkra, kérjen kedvezményes árajánlatot gyümölcslé készítésre, lekvárfőzés - aszalás gépeire vagy akár ciderkészítés technológiájára.
A kisüzemi gépektől a komplett nagyüzemi technológiáig szinte minden munkafázisára kínálunk megoldást.
 

Bővebb információ:

 

Helyszín, időpont:

 

Hogy juthat el az OMÉK-ra?

 

"Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) Magyarország legnagyobb agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. 2017. szeptember 20-24. között 78. alkalommal rendezzük meg Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont és a Kincsem Park területén. Újdonság, hogy a rendezvényt szakmai nap előzi meg: fórumok és üzletember találkozók várják a szakmabelieket. Az OMÉK ideje alatt nyolc helyszínen lesznek különböző témájú előadások, konferenciák.

A 78. OMÉK elsődleges célja, hogy bemutassa a szakmának és a nagyközönségnek a fejlett, hatékony, környezettudatos vállalkozásokra és a családi gazdaságokra épülő mezőgazdaság értékeit és eredményeit. A termelők kistájak szerint vonulnak majd fel, ezáltal a látogatók megismerhetik az adott tájak (Őrség, Nyírség, Szigetköz stb.) jellemző termékeit, ízeit, gasztronómiáját.

Az OMÉK történetében először Civil téren mutatkozhatnak be az agrárium határterületein tevékenykedő szervezetek. A nagy fesztiválokhoz hasonlóan szeretnénk, ha a nagyközönség nem csak a szakmai kiállítókkal, termelőkkel, kereskedőkkel találkozna, hanem az ágazathoz kötődő civil szervezetek munkáját is megismerhetné. A Civil téren biztosítunk helyet a bemutatkozásra olyan civil szervezeteknek, oktatási intézményeknek, egyesületeknek, alapítványoknak, amelyek tevékenyége valamelyest kapcsolódik az agráriumhoz, mezőgazdasághoz, élelmiszer ágazathoz.

Az OMÉK mindenkinek szól, de 2017-ben hangsúlyos látogatói célcsoport lesz a főiskolai és egyetemi hallgatók köre. Számukra az idei évben először díjmentes belépést biztosítunk és Ecotrophelia Élelmiszer Innovációs versenyt rendezünk. A nagyközönség kikapcsolódását koncertek, műsorok, interaktív programok is szolgálják. A lurkókat a Gyermekszigettel igyekszünk elvarázsolni. A Civil téren alapítványok, szakmai szervezetek, egyetemek munkájáról tájékozódhatnak az érdeklődők. Gazdag programkínálatunknak köszönhetően várhatóan százezres embersereg keresi fel rendezvényünket." 

További információ: http://www.omek2017.hu/